Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små människor som inte vågar stå för vem dom är och gjort

vissa jag känner pendlar i mellan vuxen och ungdom 

mellan lek och allvar mellan saning och löngn någon

 

stanns i förnekelse i flyckt i från verkligheten det är

saningen oasett vad dom personera säger om den för 

 

jag talar i saingens namn inte till egen fördel eller

dom andras nackdel och en del ljuger bara för att

 

få rätt för dom vägrar erkänna att dom har fel och en 

del underhåller saningen för att dom medvetet har 

 

gjort fel men vågar inte erkänna det för att dom inte

vill såra eller är berädda att ta konsekvenserna för 

 

vissa jag känner gör aldrig fel men hur rena är deras

samvete bakom allt dom dölger i från verkligheten 

 

vägar där dom står på rangliga ben och skakar inför

saningen som dom bär inom sej det blir på deras

 

samvete när den tiden kommer då dom är sårbara 

och känner efter när inte löngnen kan fly längre för 

 

alla har sitt pris och får betala det till slut när tiden 

är inne för oss alla då är det slut på leken 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-15 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten