Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår, i mörkret

Igår, i mörkret, på kvällen, sa jag till min hustru

nuskalljagutföramirakel

tog en ficklampa gick ut i backen och kom sedan in med en nyplockad rödklöver

hurhittadeduden
frågade hon

jagvetprecisvaråretssistablommorstår
sa jag
ställde klövern i vas på bordet




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-16 10:03



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härligt!
2020-10-16

  Gunwale VIP
De självklara fraserna borde kanske alltid skrivas ihop! Så att de kunde läggas fram med ett enda ”penseldrag”.
Jag såg en rödklöver senast igår (vid Delsjön i Gbg). Man blir lite rörd - där står den, lite ensam, i kylan!
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP