Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlösa dikter

I dig rör sig ett mörker
onåbart som tröst
jag bränner minnen av fåglar på glöden
och om vi aldrig nådde hit
om augusti var en dröm
eller ett blottat sår
ska vi ändå stanna en kort stund
omslutna av en skog av toner




Fri vers av Grävling
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-16 19:43



Bookmark and Share


  Androiden VIP
Avskalat och fint.
2020-10-16

  danne //
Vacker å sårbar vandring rör sig dina ord.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling