Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


822.Din oförutsägbarhet...

HöööÖÖÖ...ö...ö...ö...sss...t...
jag ääälskaaaAaaar DIG ...
därför *DU* födde mig!

din oförutsägbarhet
har blandats med mitt blod
och dina fallande eldiga löv
antändar min inbillning...

utan DIG _ är jag en vandrare
utan Land_Vatten_och_Mat!

*DIN NAVIGATÖR- ANDE
DOMINERAR inom mig...
och jag är DITT sanna barn*

när

dina nätter utvidgar
*MÅNENS MAGNETISM*
och takens gesims för in mig
i rymdens omloppsbana...

*
AND I KNOW *THE MOON*
CATCH meeeeeeeeeee....

because

*SHE* IS THE LOVE OF MY LIFE
toooooooooooooo.............
JUST LIKE YOU,MY NIGHT AUTUUUUUUUMN!

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP