Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många gånger så finns du där

ibland alla människor men syns inte då ingen
tittar åt ditt håll
Hallå, här är jag, skriker du högt som fan
Men tydligen så skriker du bara för döva öron för
på dig är det ingen som håller koll
Och det är då som du lätt slutar att bry dig om dem
då du tänker
Spela roll
Jag skiter i dem för jag har ju alltid mig själv att gå till
Kan lattja lite för mig själv om det är så
Jag och min boll...

Många gånger så finns du där men syns inte!

Ken Cassel
17/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-17 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel