Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som står en närmast

Familjen
Så alltid kommer jag att finnas här vid deras sida
i både vårt och torrt
Ja. jag kommer alltid att älska dem
Finnas till här när de mår bra ty likaså när de mår
dåligt och håller på att lida
Och om någon nu vill dem illa så kommer jag att
alltid ställa mig framför dem och strida för deras ära
Men så är de ju också av mitt eget kött och blod
och mina bästa vänner
De som jag håller nära och kära
De som står mig närmast.....

Ken Cassel
17/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 15:13



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
det är barnen. barn barnen alla kära som är viktigaste .vi vet inte hur änge vi har varandra
2020-10-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Medhålles till 100 %
2020-10-17

  siv birgitta.a. VIP
det är så sant det du skriver
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel