Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte gärna erkänna det

men jag är galen i hennes kärlek
I hennes heta beröringar
Hennes goa och varma smekningar
Jo, jag ryser så
För håret bara reser på sig
Och det får mig alltid att känna mig så levande
som om jag är någon
Någon speciell
Jo, jag är så glad över att det är vi två
Hon och jag
Älskar henne
Älskar henne så himla otroligt mycket
Näst intill svår att förstå sig på

Jag vill inte gärna erkänna det
Men på grund av att jag älskar henne så mycket
är jag rädd för att om jag ger henne mitt ena finger
så kanske hon tar hela handen
Tar hela handen för att sen lämna mig ensam kvar
Där får jag sen stå helt ensam med ändan naken bar
Och det på grund av att jag har visat henne allt för
mycket kärlek
Den kärlek som verkligen dunkar och brinner
innanför mitt bröst.
Den som jag helst av allt skulle vilja få utlopp för

Jag vill inte gärna erkänna det
Men jag är galen i hennes kärlek...

Ken Cassel
17/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-17 15:34



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ja kärleken är blind .lycka till
2020-10-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Friskt vågat hälften vunnet....hon måste vara en kvinna som är värd att få en chans....
2020-10-17

  siv birgitta.a. VIP
det är bra tänkt .glad att man har en hund i stället för en man hunden sviker en aldrig . kärleken är ett mysterium
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel