Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till dig

Du sa att du älskade mig,
ville ha mig för alltid
jag var din skyddsängel
jag var glad
för jag var älskad igen...

trodde jag iallafall
tills du berättade att du
just blivit utslängd från en annan
kvinna som du tänkt flytta ihop med,
och dessutom var du gift med en annan!

Visst det kan vara svårt att hitta rätt
här i livet och med kärleksrelationer,
men hallå, någonstans måste man väl
sätta gränsen, och visst, jag får skylla
mig själv som trodde på dig.

Du är absolut ingen elak människa eller
ondskefull på något sätt, men du måste
tänka på konsekvenserna av dina handlingar.
Så många själar som blir förrådda och olyckliga
helt i onödan, för att de börjat älska någon...dig.

Jag finner dig väldigt intressant och väldigt djup,
det var de egenskaperna jag upptäckte
och gillade hos dig, du var lite svävande och inne
i din egen lilla värld bortom förnuftet, och ganska
rolig i dina uttalanden, du var en naturmänniska.

Vi hade många och långa samtal om allt mellan
himmel och jord, allt som rör livet med alla dess
olika sidor, skratt, gråt, erotik där vi befann oss på
samma nivå, naturen och all dess charm,
kort sagt, vi trivdes bra med varandras sällskap.

Men säg det som varar, verkligheten kröp in
och satte krokben för den "kärleken" det var
alltför bra för att vara sant, och vi insåg att det
inte var hållbart, speciellt jag drog öronen åt mig
och du lovade att du skulle ordna upp ditt liv.

Men jag sörjer inte situationen, jag är glad trots att
det blev som det blev, för min del, jag går vidare i
mitt liv och accepterar det som sker Que sera sera
vi fortsätter som mycket goda vänner, för det
finns mycket hos dig som jag uppskattar och lär av.

Kram Angela








Övriga genrer (Drama/Dialog) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-18 09:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det är fint att kunna enas om det som inte enar ett vi. Bra gjort och bra skrivet!
2020-10-21

  den nakna poeten
livet har sina goda stunder
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP