Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musiken svänger nostalgi i min cell

jag sitter och skriver på poeterna .se och lyssnar på

gammal musik i från nittio talet snap och så vidare

 

det är nostalgi på hög nivå . minnen kommer och

sitvationer faller till baka till sitt rätta jag som har 

 

legat i det fördolda men som nu träder fram till 

musiken fulla av ungdom och glädje och av

 

nyfikenhet . och romantik som var glömnd för ett 

tag men som nu kommer fram till ryttmen ut av

 

 när jag sitter i min cell

musiken som dansar fram på ett lekande sätt som då

tid var här nu på nytt . gamalt blir nu nytt till ryttmen 

 

kroppen börjar svänga ut av gammla movs till nya sexia 

steg farsan kan än är inte gubben död . jag dansar i min

 

ensamhet i mitt rum men ryggen påminer mej att jag

kanske ska dra ner på tempot lite i alla fall men musiken 

 

svänger fortfarande inom mej och rycker mej i min kropp.




Fri vers av den nakna poeten
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 11:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Dans FRI i ton o vibration!


Tack!
2020-10-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
En befriande glad läsning, jag hör rytmen och ser dansmovsen
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten