Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom är redan här

Tro inget annat
Utomjordingarna
För just nu håller de på och svävar med sitt tefat
strax utanför våran atmosfär och kollar ner på oss
för att ta reda på vilka vi är
Nyfikna som de är
Men jag kan förstå dem då de måste ha rest långväga
för att komma hit
Genom något maskhål eller två eller fler än så
Och det med en bättre teknik än våran
För än så är vi inte där, där dom är. då deras kultur
måste vara långt mycket äldre än våran egen
För här nere på jorden har vi ju precis lärt oss att flyga
med maskinernas hjälp
Så än har vi mycket att lära oss av dessa främlingar
som inte tycks vilja komma ner till oss och säga hej
Och det är väl helt okej så länge de inte vill kriga mot oss
Försöka döda oss då jag hellre vill tro att de vill värna
om oss
Se till att vi sköter oss och inte mördar varandra
vind för våg
Så jag vill tro att de redan är här...

Ken Cassel
18/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel