Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på denna poetiska himmel finns bara spöken

jag skriver på poeternas himel och jag pissar

mitt namn i snön och jag skriver poesi i mitt 

 

block jag försöker skapa nya kontackter överalt 

men på avstånd men allt värkar bara bli fel folk 

 

är rädda eller skygga för att prata eller visa sitt 

rätta jag eller vem är det jag igentligen skriver till

 

det finns inga bra svar på det kan vara en ensm

ledsen man eller en glad ung kvinna vad vet jag 

 

det är som att jaga poetiska spökvänner i mörkret 

för inget ser jag här inget hör jag ingen kan jag 

 

prata med endast skriva i blindo med främlingar 

är det kanske mitt öde att leva ensam och prata med 

 

spöken på denna poetiska himmel i ensamheten 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten