Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där solen aldrig går ner

 

 

Där himlen möter vägen

skall du möta mig

Ta min hand

och leda mig dit

där vi har våra drömmar

 

Häll vin i mitt glas

Låt mig dricka av överflöd

Bred ut din säng för mig

så jag kan vila i ljuset från vitt

  

Och jag skall släppa allt

jag har i min vågskål

till dig som får mig att brinna

Jag strör kyssar längs vägen

som tar oss till landet

där solen aldrig går ner

 

 




Fri vers av Nils-Robert
Läst 331 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-10-21 13:12



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tycker mycket om raderna.
2021-03-07

  Kungskobran VIP
Fint om All I need is love, love is all I need
2021-01-02

  Stanley Rydell
Lite Höga Visan-stuk, lite Edit Södergran, lite Pelle Karlsson. Mest Nils-Robert och det är som det ska vara under romantiska bågar :)
2020-11-17

  SatansSon VIP
kärleksfullt.
2020-11-13

  SatansSon VIP
kärleksfullt.
2020-11-13

  Fem hjärtan VIP
Så vackert, hoppfullt, ljust och kärleksfullt skrivet!
2020-11-01

  Margit Grell VIP
Kärleksfull vandring i ord!
2020-10-31

  Anya VIP
Vilken fin kärleksdikt. Faller särskilt för sista raderna. Så hoppfullt.
2020-10-26

  bibbi ahrnstedt
Vackert!
2020-10-22

  Alysse VIP
Ljuvlig kärlekspoesi
då den är som vackrast
fylld av längtan
och åtrå
2020-10-22

    ej medlem längre
Innerligt och längtansfullts kriver du en plats bortom horisonten där kärleken varar för evigt.
2020-10-21

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2020-10-21

  ULJO
Briljant skaldat till kärleken
2020-10-21

  Eva Langrath VIP
Vacker kärlekspoesi
2020-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert