Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att ta vara på dyrbar tid och leva nu


lev ditt liv nu

lev nu innan du har förlorat änumer 

av ditt liv en vad du redan gjort  för

 

tiden ska levas nu i varje andetag 

och njutas av och göra saker som

 

man älskar och är meningsfulla och

inte kassta bort sitt liv som jag har

 

gjort för ingeting för ingeting lev

ditt liv nu 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten