Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Coronaår

 

En kronjuvelerare

delade hus

med en fladdermus 

 

Nu vilar vänner

med knäppta händer

 

Unga fågelsjälar

flockas med sina fränder

 

De tror i sin tondövhet

att de vet

att de kan flyga fria

med säkerhet 

  

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-21 18:05



Bookmark and Share


  Horace

en omläsning av denna
dikt får mig att förstå,
tror jag, och delar
den oro vi känner
för våra unga
2020-11-11

  Nils-Robert
Ja tondöva var ordet - sa Bull. Bra allegori.
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP