Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning


I ditt öga

 

I ögat möter jag dig 

på sätt och vis

genom själens 

skygga rymning

Stanna en stund är du snäll

jag vill möta dig vid ditt vemod

Innan det är tid för skymning

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-22 16:43



Bookmark and Share


  Horace
modiga själ

som inte skyr vemod,
vill mötas vid det
som är du, när
också du
vågat
2020-11-11

  Nils-Robert
Genom våra ögon kan säga mer än med tusen ord
2020-11-01

  Solstrale VIP
Fint tecknat inord och bild!
2020-10-31

  Yrre VIP
Jättefint, både bild och text!
2020-10-24

  Stisse
Fin dikt om att mötas på ett djupare plan. Tycker om orden "genom själens skygga rymning". Önskan att nå fram till den innersta källan.
2020-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Känsligt och vackert diktar du en finkänslig önskan. Teckningen är en fin illustration.
2020-10-23

  SatansSon
ögat är själens spegel, sägs det.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP