Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kroki är bra för att öva upp öga och händer för detaljer och snabba skisser.....inom konstens värld Och alla dina formidabla detaljer är på min näthinna


Kroki


Du skulle få stå eller ligga
nakenmodell
För mina dirty thoughts, babe.
Göra dig bekväm i min area.
Klä av dig... framför mitt “gulp”


Lägga dig på sängkanten,
tippa över lite på sidan
Låta mig gestalta din fallenhet i profil
och jag skulle kyssa ett ord i taget på
varje 166 cm av dig

 


Ett med mina läppar runt
dina bröstvårtor
En synonym vid ditt andra.
Och ordvitsar vid dina söta skrattgropar.

Jag skulle skriva utropstecken
nedanför din navel.
Måla upp prepositioner vid dina lår
Skriva ord som liknar din hud vid adjektiv
Hur våt du smakar mot mitt saliv.
Skryta med mina tecknar skills.
Öga för öga. Tand för tand
Och förlåt min framfusighet.
Rent informellt...

 

Jag glömde fråga: Är du kittlig?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-23 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP