Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad historia från arkivet


Jag är numera riktigt ledsen

över att jag inte riktigt lärde känna dig när jag
verkligen hade chansen
Men nu är det så dags att ångra sig
Vet inte längre vart du är eller vart du håller hus
Men så fort jag tänker på dig blir jag alltid helt berusad
inom mig själv och tänker på en massor av bus
För sist som vi träffades på, så tyckte jag att du var
vacker som få i din kort korta kjol och i din så fina
tunna blus
Så bara för att komma på andra tankar istället för på dig
stoppar jag alltid numera in en liten prilla till snus
under läppen
Somnar sen in ensam i sängen med drömmar om dig
i något slags kärleksrus
Så att jag inte bara tog chansen att lära känna dig
lite bättre känns numera inte så kul
För tänk bara vad jag kan ha missat
Bara haft den värsta av otur
I vilket fall som helst så här lite efteråt, så vill jag här
och nu vart du nu än är bara önska dig en god
fortsättning och en riktigt god Jul

Jo, jag är numera riktigt ledsen
Men kanske det kommer en dag då vi två åter igen
träffas på
Och då ska du få veta att jag aldrig kommer låta dig
få gå, min älskade vän
Gå ifrån mig igen
För nu när jag tänker på dig, så kan jag inom mig själv
bara känna av den så ljuvligt goda kärleken...

Ken Cassel
23/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-23 19:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får hoppas på det bästa...jag håller tummarna för att det går som du vill...
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel