Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig har jag sett änglar eller demoner ute

aldrig har jag sett änglar eller demoner ute  

men det är för att dom bor i mej den evriga 

 

kampen  inom mej mellan mörker och ljus

mental kyla eller hjärtans värme sorgsna 

 

minnen eller glädjande hopp kampen om 

evigheten i mitt liv för ljuset ska segra och 

 

det mentalas vägar i mörkret som lys upp

av sinnet i frid av jakten på kärleken det 

 

eviga sökandet på en tviling själ att dela 

livet med 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-10-25 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten