Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en livs kärlek som möts och går förlorad


jag var så ledsen innan jag mötte dej

jag var så ensam och ledsen innan jag mötte 

dej vi stog på ostadiga ben till en början inann 

 

vi lärt oss våra gränser men nu ser vi klart med 

allt vi är som skapta för varandra i kärlekens

 

tecken det finns liksom ingen tvekean längre i 

mellan oss för allt känns så skävklart det är inga 

 

konstigheter inga problem som vi inte kan lösa 

för vi övervinner allt till samman för jag gör allt för 

 

dej och du gör allt för mej aldrig har någon gjort så 

mycket för mej som du har gjort i hela mitt liv aldrig 

 

någonsin därför kändes det som att krossa ett glas i

vrede när man kasstar det hårt i golvet när mitt hjärta 

 

blev krossat när du gjorde slut med mej för att inte tala 

om allt svek inom mej som föll som en mur i mitt minne 

 

av alla vackra ord som du saggt som nu inte stämnde längre 

och alla lena silkes trådar du spunit runt mitt hjärta blir nu 

 

till kall hård tagtråd som borar in sinna vasa taggar djupt in i

mitt hjärta och får det att blöda ut all värme och får det att

 

sackta att svalna i från all vackrer kärlek som där en gång koka 

det enda som håller i gång kärleken är plågsama minnen som

 

driver mej till sömnlösa nätter fyllda med tårar som tortyr

igenom natten och plågande dagar fyllda av glada minnen

 

kärleken kan vara så härlig nu känner jag förlusten och betydelsen 

ut av den jag en gång älskade jag önskar att hon såg mej men samtidigt 

 

inte nu när jag ligger ensam i mörkret i fosterstälning och skriker

hysteriskt hennes namn i ånger snälla kom till baka snälla kom till baka 

 

jag var så ensam och ledsen när jag mötte dej men du tog bort allt men 

du har tagit bort min snyfftande tårar nu har du givit mej djupp sorg som 

 

jag aldrig kommer över någonsin igen jag är så förlorad utan dej i mitt liv 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-25 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten