Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten bär sina sånger

Du kommer att bli en sång
en blind poesi, en rämnad
som om något fattas dig
att vara en spindel under en sten
eller natten och dess bleka törst
dess knappt upprätta väggar,
dikten som sväljer allt mer av världen




Fri vers av Grävling
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-25 13:31



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Dyster profetia i vackra bilder...
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling