Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herklinerna

Vissa av oss kommer tillbaka.

Vi ser ut som förr.
Vår röst bär klang.
Vi doftar av minnen.

Vi ser bortom, se bort.
Vi talar i tystnad, sprid ordet.
Vi går en annan väg, följ inte efter.

En grund strand av sand.
Låt vågorna kittla era vrister.
Låt oss andra vada ut.

Vi är herklinerna. Bortom tid.






Fri vers (Fri form) av Teah
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-26 13:10



Bookmark and Share


  Briza media
Fantastiskt fint! Gillar mycket. Applåd!
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Teah