Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen öppnas och där är du ju

nyfödd och grann som bara du kan
Ett flickebarn
Och då mamma och pappa glada i hågen säger glatt
Välkommen till världen lilla Susan
Så redan från dag ett försöker mamma och pappa
till lilla Susan skapa sig riktigt starka band
För pappa lyfter upp henne i sin stora famn då han
håller ömt om Susans ena lilla hand som försvann
in i hans hand
Och då pappa säger att han för alltid för henne ska
finnas till där
Finnas till hands i hela hennes liv
För som nybliven pappa för första gången är det
ett stort kliv
Men just nu är mamma och pappa bara glada över
att ha fått ett friskt barn
En liten dotter
Så just nu är de fulla med driv med sitt familjeliv
Lyckliga och glada då de lilla Susan ska försöka
behaga
Lära henne allt det som de kan...

Ögonen öppnas och där är du ju!

Ken Cassel
26/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-10-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel