Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hur vi kämpade i genom hårda tider till samman och övervann allt med skratt och kärlek till varandra det är min bild och syn av min uppväxt


saknaden ut av våra föräldrar

minnet ut av minna föräldrar gör att jag känner 

att jag lever smärtan ut av saknaden i mitt bröst 

 

och hjärta som får det att slå hårda slag djuppt 

inom mej i mitt inre där min saknad är fylld med 

 

med smärtan i från en vacker svunnen tid  av 

glädje och kärlek vackra minnen fyllda med

 

ömhet min saknad är enorm större en mitt eget 

liv min sorg är mörkare en nattens himmel med 

 

en stjärna för varge känsla av saknad jag har för 

min kära mor och far älskad av oss fem syskon 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-27 11:18



Bookmark and Share


  Koloristen
Mycket fin text. Kärleken till sina föräldrar är så viktig.
2020-10-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten