Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om när det kommer någon i från ett helt oväntat håll och gör mej blixt förälskad på något konstigt sätt totalt


i bland hittar men en diamant i mörkret i Vårby

i bland hittar man en diamant i mörkret mot 

alla odds som man vägrar tro att man är värd 

 

den . men vad ska man göra när man ser den i

glansen i ljuset och hon säger kom ta mej jag 

 

vet inte vad jag ska ta mej till  med den dyrgrip .

det är försent att kassta den till baka i mörkret 

 

för jag är redan förälskad i henne så jag kommer 

säkligen ångra mej i resten ut av mitt liv . om jag 

 

begår det mistaget men jag känner mej rädd för 

sittvationen är ny för mej och hon är så vacker och 

 

ung gämfört mot mej . vad ska hennes far och min

vän säga när han får veta eller se mej vid hans dotter 

 

sida jag skälv hadde blivit vansinig om en vän träffade 

min dotter . men det hela har redan gått förlångt jag älskar 

 

redan henne så pass mycket så jag tror inte att hon skälv

förstår hur mycket jag är berädd att göra för henne . om hon 

 

var döende och behövde så skulle hon få mitt hjärta jag skulle 

då dö men mitt liv hadde då en mening för ingen ska älska som 

 

vi kommer att göra . när jag har bevisat vad hon betyder för mej 

för hon är min diamant som lyser upp mitt mörka liv och får mej 

 

att glänsa jag lever igen vid hennes sida och får mitt hjärta att slå

för livet igen för hon fyller mej med glädje igen jag ser framtiden igen 

 

med henne vid min sida .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-10-27 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten