Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om olika syn på oss och vi på dom och olika värderingar


kampen om friheten från M66 till verkligheten ute samhället

där ute möter jag monster otrevliga stresade människor 

som spottar och pissar och ser ner på människor som mej 

 

och på det stället där jag sitter för det är stämplatt som ett 

dåligt ställe . men saningen är den om den ska fram att dom jag 

 

har mött här är fan så mycket mer människor en vad dom jag 

stöter på där ute här inne finns människor med känslor drömmar 

 

framtidsvischoner . framföralt hopp om framtiden många där ute 

har givit upp sej skälva drömmar och framtid dom är som tomma

 

skal som vandrar runt och endast håller sej vid liv för dom har slutat 

att leva sinna liv . men inte killar och tjejer för dom är berädda att gå

 

ut och börja leva men rättvisans hjul rullar långsamnt så att inte

oskyldiga ska komma i kläm väntan på att komma ut kan vara outlidlig

 

men det finns bra personal . som underlättar det med lungnande samtal

och spel utan deras stöd skulle det här vara en förädisk värld att komma 

 

ut frik i från men stämningen här är på topp och dom flesta är redo för 

utsidan vi väntar på vår tur att visa samhället att vi kan leva där ute som 

 

alla andra ge oss en chans att bevisa att det finns en mäniska bakom era

fördomar . fulla av kärlek känslor skratt och liv och inga monster som ni

 

stämplar oss med ett grovt förtal i all ovetandes mackt för det ni beskyller 

oss för är ni skälva för det är ni där ute som gör alla omänskliga rubriker i 

 

tidningen . där ute och alla overkligheter på bästa sändningstid inte vi här 

inne som har suttit år ut och in och ser våldet trappas upp det är skrämande 

 

vad vi ska komma ut till i verkligheten vad finns kvar för oss där ute en katastrof .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-10-27 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten