Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfyllnad!

Om man inte har inspirationen för stunden
att försöka skriva ner något nytt och vettigt och bra
är det lätt hänt att man bara skriver ner något
vad som helst för att blidka ens läsare som är vana
att få läsa något nytt av en varje dag
Men då det inte alltid är ett riktigt bra och genomtänkt
alster
Då man inte har lagt ner så mycket tid och energi på det
För det är då som det så lätt blir till en utfyllnad av
allt annat som man har skrivit ner
bla bla bla
Inget att ta vid sig då texten inte är så speciellt märkvärdig
Den är alldaglig
Ja, så kan det vara många gånger
Precis som den här texten till exempel då den nu har
blivit till utfyllnad bland alla ens andra alster...

Ken Cassel
28/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel