Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar



vid varje tanke
släpas jag ner i djupet
djupare och djupare
omringad av ångest
omsluten av mörker
så jag dränker tanken
med vin och alkohol
fyller mitt blod
tömmer flaskan
tanken faller till botten
längst ner i vinglaset
men när vinet tar slut
när sista klunken är tagen
ligger den där
blottar sig för mig
påminner hjärtat om mörkret
jag drunknar sakta
i mitt egna blod
i det vin jag drack
för att dränka tanken

viken ironi




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP