Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om allt som en gång bommar vissnar och försvinner


låt mej älska innan allt försvinner

låt mej leva låt mej älska låt mej leva min sista

ungdom innan allt försvinner och allt läggs på 

 

av ett lagger damm och glömns bort som allt 

annat i mitt liv för ingen minns förutom du

 

och jag men när vi dör är allt borta vår historia 

hårt leven men förgäves för inget finns kvar av 

 

oss längre innan allt försvinner allt som var så 

levande en gång  blommar vissnar och försvinner 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-10-29 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten