Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kataklysmer

Kataklysmer de kommer och går
faller i glömska eller rent av döljs
Livet går men döden består
och visdomshållarna de förföljs

Men mitt ibland oss finns det spår
om dammet och leran för ögat avsköljs
Livet går snabbt och du hamnar på bår
så öppna ditt sinne innan döden åtföljs




Bunden vers av oldforsuns
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-10-29 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns