Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polarisering

Polarisering hit och polarisering dit
så ekon låter i radions högtalare
Vår civilisation går minsann nu på kredit
så lyssna inte på deras buktalare

Polskiften kommer och polskiften går
så gamla dör och nya föds
Naturens krafter och väsen ingen undgår
så snart vi alla faller till döds




Bunden vers av oldforsuns
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-08 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns