Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till #CORONAPOESI en poesiantologi i coronatider 2020


En garant för liv

Det var en gång en man
som i svart och vitt sa
Det är jag som är döden

Mannen senare försvann
undra vart han ska
Alla har vi våra öden

Så gick mina tankar och vision
när jag tittade på staplar
Kolumner med siffror på okända och namnlösa

En fruktan för denna nedrans infektion
som endast döden roar
En garant för fortsatt liv vi ej kan lösa




Bunden vers av oldforsuns
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-12-30 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns