Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är tonsatt och inspelad som en enkel demo. Kan streamas här från sidan eller streamas/laddas ner i högre kvalité ner från bandcamp: https://oldforsuns.bandcamp.com/


Fredag igen

Imorgon är det fredag igen
ja tiden rullar på
Man springer runt dagligen
dränerar sin livsdepå

Varför är det så svårt att stanna upp
och ta en annan väg
Man intalas att vinna en världscup
luras från hemväg

Döva sitt veckoslut med alkohol
så gör döda stackare
Likt trasiga själar fulla med hål
de är dödens bejakare

Som sagt det är fredag igen
det är svårt att motstå
Det är inte lätt sannerligen
vem kan annat påstå




Bunden vers av oldforsuns
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-05 20:32



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktar, gå ut i naturen kan få en att stanna upp
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns