Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet om jag kommer göra en julig melodi till denna? Troligen inte :) https://oldforsuns.bandcamp.com


Ro julen iland

I tankarna jag spelar en ensamhetens fanfar
man får passa på när det går
Snart är det dags för masshysteri och tomtefar
ja det är samma visa varje år

För mig hade det räckt med några gamla vinyler
i dunkelt sken av stearinljus
Lyssna på minnen och känna gamla signaler
långt ifrån mitt nuvarande hus

Men jag ångrar inget och trivs faktiskt med nuet
men gillar ändå att resa ibland
Tillbaka till förr eller bortom själens silhuett
men för barnen vi ror julen iland




Bunden vers av oldforsuns
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-11-06 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns