Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsbegravning

Nollfyra femtiosex jag tänker varför redan nu
det är faktiskt en timma kvar din dumma fan
Du ska inte gå upp för det är faktiskt natt ännu
sömnens härskare är en siluett av en hungrig gam

Tydligen ljuder inre templets tunga kyrkklockor
att det är dags för livets återkommande dödsgrävning
Bege sig ut och kommunicera med dessa nickedockor
och det är tydligt att det återigen är måndagsbegravning




Bunden vers av oldforsuns
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns