Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets packning

Nu inte ett löv kvar på trädet utanför
likt en påminnelse om livet
Kan inte bara stanna i tankarna innanför
måste hitta det gamla drivet

Det finns några kapitel kvar att skriva
en kamp mot urets taktökning
Pickupen rör sig snabbt på min skiva
är inte klar med livets packning




Bunden vers av oldforsuns
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-07 14:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Japp så är det
hög igenkänningsfaktor :)
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns