Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egna låten outrunner


Harpalt

Hjärtat bultar tusenfallt
ett energibehov
Du lilla tappra harpalt
jagad utav rov

Du vakar allt som rör sig
med nerverna på spänn
Du räds allting
men när allt kommer kring

Så är rädslan din bästa vän




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-30 09:41



Bookmark and Share


  Thylacine
Skön låt fin dikt!
2020-11-02

  Solstrale VIP
Cool!
2020-10-30

  Koloristen
JA! Tung gung.
2020-10-30

  AiA Maria den fria
Intressant
Skänker perspektiv

O plus för energirik ”Outrunner”

Tack!
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant