Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonen hos en betraktare!

När han fick syn på hennes vackra bruna ögon och
stora byst blev han alldeles paff och tyst
med drömmar om att bli kysst, då hela hennes
förtjusande uppenbarelse dök in i rutan alldeles nyss
och tog honom med storm
För genast kunde han känna hur hans hjärta slog i en allt
snabbare takt då han redan visste om att hans kärlek
till denna underbara varelse var helt enorm
Inget att bråka om...

I ögonen hos en betraktare!

Ken Cassel
30/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-30 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel