Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna kan gärna plågas lite

Risas
Men de ska inte ha ont
Nej, för bövelsen
Det går inte för sig, för så kan vi inte ha det
Halloween!

Ken Cassel
30/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-30 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel