Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vägra sej skälv att älska någon man känner starkt för för att jag vägrar axeptera hennes val och livs stil och beteende


orolig själ som jag vägrar älska i Vårby

vad gör man när man älskar någon men 

inte kan axeptera hennes levende det gör

 

så ont med omöjlig kärlek . det går inte att 

axeptera hennes sätt eller handlingar men 

 

jag älskar att prata med henne hon är bra

utmanande jag älskar hur hon pratar med

 

mej . men jag hatar hennes djuppa ärr i hennes

armarna och jag har slutat lita på henne för 

 

hon ljuger och kommer med undanflyckter men 

jag älskar henne varför gör det så ont i mej än .

 

hon har något som tänder och intreserar mej jag 

dras starkt till henne  för i allt så har hon en vacker 

 

själ som jag inte kan låta bli att bli berörd ut av . jag 

vill ha henne än men men jag vägrar mej skälv att 

 

älska henne för hon är i mot minna prinsiper och

allt vad mitt nya liv ska stå för . med min älskade

 

dotter som ska dela mitt liv och min kärlek till slutet 

av min väg som är kvar ut av mitt liv .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-30 18:15



Bookmark and Share


  Koloristen
"I you love them, let them go" säger man ibland i Asien. Tänkvärt!

2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten