Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är nu energi


Själen

Först minns vi ansiktet så väl
du har klara skarpa linjer
som sedan långsamt suddas ut
du dröjer kvar
men är nu energi i alltets oändliga rymd

© Bibbi Ahrnstedt




Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 213 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-10-31 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så enkelt men bra. Får mig att tänka på filmen Titanic när Rose på äldre dar säger "nu existerar han bara i mitt minne"
2020-11-14

  ULJO
Själen är liv. Ett oändligt liv
2020-11-02

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som landar mjukt i mitt hjärta!
2020-11-02

  Nils-Robert
Ja så blir det med det mesta. Förångas till bakgrundsstrålning
2020-11-01

  Sparvögat VIP
Själens oändlighet...
2020-11-01

  Lasseman VIP
woow!.. ja jag själv glömmer alldrig ett ansikte, men väl nummer.. men se ansikten är så speciella och finns alltid någonstans..
2020-10-31

  Anya VIP
Vilken passande dikt idag. Känner så väl igen mig. Tur man har foton. Men själen är svår att fånga.
2020-10-31

  Solstrale VIP
Ja vi minns, du målar fram kärnan i hur viktigt detta är i orden dina...
2020-10-31

  AiA Maria den fria

Tack!

En del i Alltets oändliga rymd är vi alla o envar-medskapare till helheten.


2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt