Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1974

Talet var 1974
och minnen känns så djupt obskyra
Några snurr av 365
ser det som en film på biografen

Tiden går i 240
röster dör och föds i min radio
Pang snart 50
vad fan hände nyss litet embryo




Bunden vers av oldforsuns
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-10-31 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns