Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tufft stundom när man ser vad som sker och önskar man kunde göra så mycket mer ... Detta handlade om min son, men känner idag att det kan appliceras på så många situationer i livet ...


Det är ont om dig ...

... min älskade lille vän ...

Så även om
det känns lite väl 
hopplöst för dig stundom
just nu i ditt liv

vill jag att du ska veta
inom hela dig
att du är så innerligt älskad
och att du betyder
så innerligt mycket mer
än blott allting
för mig

men också att det finns
så många fler
som dig
tycker om
älskar 
bryr sig om 
men sä även
liksom mig
verkligen behöver dig

Finns för dig
inte bara nu
inte bara sen
utan ständigt och jämt

när helst du behöver mig

för den jag älskar mest
i hela universum
är dig!

Så snälla
söta, rara underbarar du
var rädd om dig
och glöm inte någonsin bort
att det finns fler än blott mig
som vill dig allt väl
och som vill få finnas för dig
men som så ock gör

Du må känna dig ensam
och kanske lite övergiven
där du just nu måste vara

Men du är inte bortglömd
och det finns så många fler
som ser dig, längtar efter dig
och väntar på dig 
här utanför ...

 

 

 

 

_______________________________

Tillkom och publicerades tidigare i juli 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-01 16:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken är stark...
2020-11-10

  EmiliaPoet VIP
Starkt. Griper tag i mitt mammahjärta.

2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP