Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kortis [helt ojordad koppling till dagsläget]

 

Nu brinner det mer än pumpaskallar

fler folkhälsoråd än man pallar

ett liv på distans, inte träffa en käft

här behövs en seans med en grym terapeut

kom skrynkla min hjärna, töm ut all skit

gör mig till lycklig covid-eremit

 




Bunden vers (Rim) av Silverstripe
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-01 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en humor mitt i allvaret. Kanske är det en bra överlevnadsstrategi. En text mer aktuell än någonsin.
2020-11-15

  Blomma-Stjärna VIP
en covid-frustration som nog alla läsare känner igen -
bra text!
2020-11-01

  Solstrale VIP
Kämpa på kämpa på det är Långan väg att gå... Bra skrivet uttryckt om samtidens kamp!
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe