Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET NYA NYA

Från döda poeter stjäl jag gärna
deras finaste bokstäver.
Alltid finns det något ställe
de passar på.

Språk är ämnat att återanvändas,
ibland som poesi.
Nyproduktion är ofta obegriplig,
även för fantasin.

Levande poesi lever på den döda
och utan skuld.
Jag skriver sällan något nytt.
Det gamla är det nya nya.










Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-08 06:23



Bookmark and Share


    Askanden
återanvända aluminium en sak

återanvända lik?
2020-11-08

  Horace
gammal stege
gammal mur
annat väder
nya vyer
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP