Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är blott en dimension av alla


Alltets kretslopp



Du som nyss stått vid dödens port
vid graven med krans och tända ljus

du undrar när skall då din tid komma
blir det nu eller idag och hjärtat bultar

sorgsen tar du upp en lapp ur fickan din
läser - lev, njut och skratta

tänk att allt blott är en dimension av alla
du har tid, all tid i världen

du vet ej vad som komma skall
så lev, njut och skratta

nuet är blott ett nu
i alltets oändliga kretslopp

© Bibbi Ahrnstedt






Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-02 16:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fin och klok. Tack för att du påminner.
2020-11-09

  siv birgitta.a. VIP
så sant du skriver livet är ett lån
2020-11-09

  DominiQueen
Vi kan aldrig nog påminnas om det viktiga i varje stund, med dem vi håller kära, för en dag
är det det vardagsnära det vi längtar efter mest av allt. Närheten. Även om kärleken är en gåva, ta aldrig någon och den Du älskar för given.
Tack för en vacker dikt och förstärkning om kretsloppet/evighetens spiral.
2020-11-06

  Maud Louise
En mycket fin påminnelse att ta tillvara tiden. Väldigt fint
2020-11-04

  Solstrale VIP
Jag får säga att denna text har allt!
2020-11-03

  Kungskobran VIP
Blott en dag ett ögonblick i sänder....
2020-11-03

  Sparvögat VIP
Att leva i nuet är en god tanke...
2020-11-02

  ULJO
Så sant.Lev livet nu. I morgon kan det vara för sent.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt