Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om mitt liv kort och gott


mitt liv innehåller så mycket men får plats i nålens öga

mitt liv inehåller så mycket men endå är 

min värld  inte större en nålens öga där 

 

det oftast stormar kallt efter min väg . men 

det finns tillfällen som är så fulla av värme

 

känslor och kärlek . som en tråd som träs

igenom ögat i bland när något trasigt inom 

 

mej ska lagas så min själ blir hel igen . så att 

jag kan och orkar leva vidare mitt liv i

 

stormens öga fulla av äventyr . farliga och 

riskabla i jakt på kärleken för jag vet att den 

 

finns där framme i framtiden .  bakom alla

murar och galler jag tänker kämpa efter min

 

väg och aldrig ge upp en milimeter . för att jag

vet att kärleken väntar mej där framme för jag

 

har så länge drömmnt om den att jag ska finna

den till slut i nålens öga väntar jag på den i stormen .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-03 21:18



Bookmark and Share


  Maud Louise
En stark längtan efter kärlek vibrerar genom dina ord!
Vägen dit genom alla nålsögon ligger där - väntande.....

2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten