Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en kasse mat


Vinstlott


Än en gång
släpar jag hem matkassen
från affären

och tänker
att jag är lyckligt lottad

som får äta mig mätt




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-03 22:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket klokt tänkt.
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP