Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt i tiden


Ögonen ser ut
I grått dis
Höstens ide
Rätt i tiden
Hemma är bäst




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-11-03 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva