Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hetta

Går på glödhet kol
Som lyser rött och svart
Mina fötter sotas
För du är här

Jag vill dansa i elden
Som dina ögon ger
Flammorna äter mig upp
När du mig ser

Och svetten rinner var natt
Fast du inte är här
Det är som ett febrigt besvär
Att drömma om dig

Så stark är hettan du ger
Fast du inte det vill
Att jag ibland bönar och ber
Att du känner mig med




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-10-27 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva