Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Spegelbilden är så främmande
Är det där jag?
Jag vet svaret

Och förundras över sinnet
Som ser mig så mycket bättre
Än verkligheten

Och nu när jag minns bilden
Slås jag över sanningen
Men protesterar

Jag ska ses som hon
Som är helt okej
Kanske tom vacker

Men det är samtidigt okej
Jag vet jag duger mer än dej
Som inte tål mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-10-23 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva